Header

Om John West
Rejsen fra hav til bord
VORES LØFTE OM BÆREDYGTIGHED
VORES SORTIMENT & OPSKRIFTER
Trawler Fun

Interactive Section

Banner

Ofte stillede spørgsmål

Som du sikkert kan læse i overskriften, er disse nogle af de mest populære spørgsmål, som John West er blevet bedt om at svare på gennem årene Vi har håndplukket de mest interessante og udeladt nogle af de lidt mindre relevante, som f.eks.: "Hvordan får i laksen til at hoppe ned i dåsen"

Hvilke John West produkter kan jeg spore ved at bruge ‘can trackeren’?

Vi ved hvorfra ethvert af vores produkter kommer og ønsker at dele dette med dig. Vi arbejder på at lægge alle vores produkter på can track’eren, men du kan allerede spore følgende tunprodukter fra Seychellerne og Ghana: Tun i Vand, Tun i Olie, No Drain Tun. Du kan også spore vores Alaska Vildlaks samt vores Makrel og Sardiner fra Portugal.

Hvad er "Dolphin Safe"?

"Dolphin Safe" betyder ganske enkelt, at fisken som er i pakke, er fanget uden på nogen måde at skade delfiner. Alle vores aktiviteter bliver overvåget af Earth Island Institute (www.earthisland.org), en non-profit organisation, der støtter de mennesker, der skaber løsninger for at beskytte vores fælles planet. Vi handler kun med leverandører, som er EII godkendt. Dette partnerskab hjælper os med til at sikre, at alt tun på vores konservesfabrikker er Dolphin Safe. Faktisk grundlagde EII, Dolphin Safe-programmet i tæt samarbejde med John West for over 20 år siden.

Kan John West emballagen genbruges?

Det meste af det kan. Oplysninger om genanvendelse kan findes på alt vores emballage.

Hvad er sporbarhed og hvorfor er det vigtigt?

Sporbarhed viser, hvor fisken kommer fra. Med andre ord, kan vi spore fisken tilbage til det sted, hvor de blev fanget. Hos John West ved vi, hvor vigtigt det er at beskytte vores have og oceaner, for uden dem ville vi ikke være i stand til at tilbyde dig vores brede sortiment af fisk- og skalddyrsprodukter. For fortsat at kunne passe på havmiljøet, har vi brug for at vide præcis, hvor alle vores fisk kommer fra. Og det gør vi så!

Bruger John West genmodificerede ingredienser i nogle af sine produkter?

Nej, det gør vi ikke! (Det er da et klart svar!)

Hvor længe kan du gemme en åben emballage med fisk?

Tag produktet ud af emballagen og placér i en egnet lufttæt beholder. Derefter kan produktet opbevares i et køleskab i op til to dage.

Er John West laksekonserves vildtlevende eller opdrættet?

Du behøver ikke tage et vildt gæt på dette! Alle John West’s laks er vildtfangede. Fanget i Alaska eller Canada og altid friske. Det ”vilde” er, hvad der giver dem så god kvalitet, laks med fantastisk smag!

Er der ben i John Wests laks?

Ja, der er, fordi vi mener, at skind og ben er en essentiel del af vores laks overordnede kvalitet. Faktisk er benene en super kilde kalk. Hvis du foretrækker det, kan du mase de bløde ben ind i fisken, så du knap aner, de er der.

Må John West bruge bisphenoler (især BPA) i vores emballage?

Hos John West er fødevaresikkerhed for vores kunder af højeste prioritet, og det er grunden til, at vi kun handler med emballage, der strengt overholder retningslinjer og europæiske regler iht. "Food Standards Agency". Nogle af John Westsemballager er forsynet med en lak, der indeholder et derivat af stoffet Bisphenol. Ved kontakt er små mængder af stoffet bisphenol A i stand til at migrere, men holder sig stadigvæk inden for EU-forordningens grænser (under 600μg / kg). Denne lak er afgørende for kunne konservere vores produkter og bevare dets kvalitet og dets holdbarhed, som er mellem 3-10 år, afhængigt af produktet. Selvom vi tilskynder vores emballageleverandører til total fjernelse af bisphenol, er der ingen passende alternativ tilgængelig i øjeblikket. Ikke desto mindre vil vi være meget opmærksomme på EU's næste beslutninger om niveauer for kemiske migrationer fra emballagen.

Skal jeg være bekymret for kviksølvniveauer i fisk?

John West tunfiskekonserves bliver rutinemæssigt testet og overvåget for kviksølv og andre potentielle miljøbelastende stoffer. Niveauerne af kviksølv er vi i stand til at opdage, og er meget lave og så godt og vel inden for de maksimalt tilladte niveauer i henhold til EU / UK-lovgivningerne. Rådet fra det britiske "Food Standards Agency" er, at folk skal spise mindst 2 portioner fisk om ugen, hvoraf den ene skal være en fed fisk. (Dåsetun betragtes ikke som en fed fisk). En ekstra anbefaling er, at hvis du forsøger at blive gravid, eller er gravid, skal du ikke spise mere end 1 dåse tun om ugen. Du kan læse mere om dette emne på:https://www.foedevarestyrelsen.dk

Er tilberedning af fiskekonserves-indholdet nødvendigt for John West produkterne?

Som med næsten alle andre konservesprodukter, er vores konserves tilberedt i emballagen, som en del af forarbejdningsprocessen. Det betyder, at produkterne er tilberedte i den forseglede emballage og kan spises direkte fra emballagen uden behov for yderligere forberedelse. Men du kan varme dem op, hvis det er sådan du kan lide at spise det. Sardiner på ristet brød for eksempel, er bare ikke det samme som med kolde sardiner.

Kan jeg købe produkter direkte fra John West?

Desværre kan vi ikke tilbyde denne service i øjeblikket. Men hvem ved, hvad der kan ske i fremtiden?

Hvad er jeres adresse?

Vores adresse er: Conaxess Trade Denmark A/S, Stamholmen 151 (4. sal), 2650 Hvidovre

Hvem ejer John West?

John West er en del af MW Brands Group, der er ejet af Thai Union Frozen Products Public Company Limited i Thailand.

Hvordan kommer jeg i kontakt med John West?

Du kan skrive til os på ??

Promotional Content

Læs om vores løfte om bæredygtighed for at at finde ud af mere.

Læs om vores løfte om bæredygtighed for at at finde ud af mere.

Læs om vores løfte om bæredygtighed for at at finde ud af mere.

Læs mere

Fra en fisketærte til familien, eller til noget mere overraskende - oplev alle vores yndlingsopskrifter.

Fra en fisketærte til familien, eller til noget mere overraskende - oplev alle vores yndlingsopskrifter.

Fra en fisketærte til familien, eller til noget mere overraskende - oplev alle vores yndlingsopskrifter.

Læs mere

Indtast din kan kode og se præcis, hvor din saftige fisk kommer fra.

Indtast din kan kode og se præcis, hvor din saftige fisk kommer fra.

Indtast din kan kode og se præcis, hvor din saftige fisk kommer fra.

Læs mere