Ofte stillede spørgsmål
Som du sikkert kan læse i overskriften, er disse nogle af de mest populære spørgsmål, som John West er blevet bedt om at svare på gennem årene Vi har håndplukket de mest interessante og udeladt nogle af de lidt mindre relevante, som f.eks.: "Hvordan får i laksen til at hoppe ned i dåsen"
Vi ved hvorfra ethvert af vores produkter kommer og ønsker at dele dette med dig. Vi arbejder på at lægge alle vores produkter på can track’eren, men du kan allerede spore følgende tunprodukter fra Seychellerne og Ghana: Tun i Vand, Tun i Olie, No Drain Tun. Du kan også spore vores Alaska Vildlaks samt vores Makrel og Sardiner fra Portugal.
"Dolphin Safe" betyder ganske enkelt, at fisken som er i pakke, er fanget uden på nogen måde at skade delfiner. Alle vores aktiviteter bliver overvåget af Earth Island Institute (www.earthisland.org), en non-profit organisation, der støtter de mennesker, der skaber løsninger for at beskytte vores fælles planet. Vi handler kun med leverandører, som er EII godkendt. Dette partnerskab hjælper os med til at sikre, at alt tun på vores konservesfabrikker er Dolphin Safe. Faktisk grundlagde EII, Dolphin Safe-programmet i tæt samarbejde med John West for over 20 år siden.
Det meste af det kan. Oplysninger om genanvendelse kan findes på alt vores emballage.
Sporbarhed viser, hvor fisken kommer fra. Med andre ord, kan vi spore fisken tilbage til det sted, hvor de blev fanget. Hos John West ved vi, hvor vigtigt det er at beskytte vores have og oceaner, for uden dem ville vi ikke være i stand til at tilbyde dig vores brede sortiment af fisk- og skalddyrsprodukter. For fortsat at kunne passe på havmiljøet, har vi brug for at vide præcis, hvor alle vores fisk kommer fra. Og det gør vi så!
Nej, det gør vi ikke! (Det er da et klart svar!)
Tag produktet ud af emballagen og placér i en egnet lufttæt beholder. Derefter kan produktet opbevares i et køleskab i op til to dage.
Du behøver ikke tage et vildt gæt på dette! Alle John West’s laks er vildtfangede. Fanget i Alaska eller Canada og altid friske. Det ”vilde” er, hvad der giver dem så god kvalitet, laks med fantastisk smag!
Ja, der er, fordi vi mener, at skind og ben er en essentiel del af vores laks overordnede kvalitet. Faktisk er benene en super kilde kalk. Hvis du foretrækker det, kan du mase de bløde ben ind i fisken, så du knap aner, de er der.
Hos John West er fødevaresikkerhed for vores kunder af højeste prioritet, og det er grunden til, at vi kun handler med emballage, der strengt overholder retningslinjer og europæiske regler iht. "Food Standards Agency". Nogle af John Westsemballager er forsynet med en lak, der indeholder et derivat af stoffet Bisphenol. Ved kontakt er små mængder af stoffet bisphenol A i stand til at migrere, men holder sig stadigvæk inden for EU-forordningens grænser (under 600μg / kg). Denne lak er afgørende for kunne konservere vores produkter og bevare dets kvalitet og dets holdbarhed, som er mellem 3-10 år, afhængigt af produktet. Selvom vi tilskynder vores emballageleverandører til total fjernelse af bisphenol, er der ingen passende alternativ tilgængelig i øjeblikket. Ikke desto mindre vil vi være meget opmærksomme på EU's næste beslutninger om niveauer for kemiske migrationer fra emballagen.
John West tunfiskekonserves bliver rutinemæssigt testet og overvåget for kviksølv og andre potentielle miljøbelastende stoffer. Niveauerne af kviksølv er vi i stand til at opdage, og er meget lave og så godt og vel inden for de maksimalt tilladte niveauer i henhold til EU / UK-lovgivningerne. Rådet fra det britiske "Food Standards Agency" er, at folk skal spise mindst 2 portioner fisk om ugen, hvoraf den ene skal være en fed fisk. (Dåsetun betragtes ikke som en fed fisk). En ekstra anbefaling er, at hvis du forsøger at blive gravid, eller er gravid, skal du ikke spise mere end 1 dåse tun om ugen. Du kan læse mere om dette emne på:https://www.foedevarestyrelsen.dk
Som med næsten alle andre konservesprodukter, er vores konserves tilberedt i emballagen, som en del af forarbejdningsprocessen. Det betyder, at produkterne er tilberedte i den forseglede emballage og kan spises direkte fra emballagen uden behov for yderligere forberedelse. Men du kan varme dem op, hvis det er sådan du kan lide at spise det. Sardiner på ristet brød for eksempel, er bare ikke det samme som med kolde sardiner.
Desværre kan vi ikke tilbyde denne service i øjeblikket. Men hvem ved, hvad der kan ske i fremtiden?
Vores adresse er: Jørn Larsen Foods ApS, Gravensgade 12, 1, 9000 Aalborg 98 16 96 18
John West er en del af MW Brands Group, der er ejet af Thai Union Frozen Products Public Company Limited i Thailand.
Du kan skrive til os på ??