Header

Om John West
Rejsen fra hav til bord
VORES LØFTE OM BÆREDYGTIGHED
VORES SORTIMENT & OPSKRIFTER
Trawler Fun

Interactive Section

Banner
Tunfiskekager
http://johnwest.dk/uploads/recipe/tuna-fishcakes.main.jpg
Tunfiskekager
Fisk: Tun
Portioner: 8

Metode

Skræl kartoflerne og skær dem i tern (ca. 1 cm). Damp eller kog dem, til de er møre (ca. 12-14 minutter). Hæld vandet fra og lad dem køle af. I mellemtiden vaskes, pilles og hakkes forårsløgene fint, hvorefter de steges i smør over svag varme i to minutter. Læg tunen i en stor skål sammen med forårsløgene og kartoflerne. Derefter tilsættes ost, halvdelen af det piskede æg og melet, og det krydres med sort peber.

Bland det godt og form det til kugler, som trykkes lidt flade. Dyppes først i resten af det piskede æg og derefter i rasp. Læg fiskekagerne på en tallerken, dæk dem til og lad dem køle af en time før stegning. Når du er klar til at servere dem, opvarmes lidt olie i en stor dyb stegepande, og fiskekagerne koges under middelvarme i ca. 4 minutter, eller indtil de er varme hele vejen igennem og gyldenbrune udenpå. Serveres med blandede salatblade.

Print
  • Ingredienser
  • 1 dåse John West tun i vand, hvor vandet er hældt fra
  • 450 g kartofler
  • 3 forårsløg
  • 1 tsk smør
  • 60 g moden cheddar, revet
  • 1 pisket æg
  • 1 strøget spsk. mel
  • Sort peber
  • 1 strøget spsk. frisk purløg, hakket
  • 100 g rasp (ca.)
  • Vegetabilsk eller let olie til stegning

Promotional Content

TUN- OG MAJSPANINI

TUN- OG MAJSPANINI

Prøv

TUN- OG MAJSPANINI

Se opskriften

SALAD NICOISE

SALAD NICOISE

Prøv

SALAD NICOISE

Se opskriften

TUN & BØNNE TORTILLAS

TUN & BØNNE TORTILLAS

Prøv

TUN & BØNNE TORTILLAS

Se opskriften