Header

Om John West
Rejsen fra hav til bord
VORES LØFTE OM BÆREDYGTIGHED
VORES SORTIMENT & OPSKRIFTER
Trawler Fun

Interactive Section

Banner
Linguine pasta med tun, spinat og semi-dried tomater
http://johnwest.dk/uploads/recipe/tuna-linguine_main.jpg
Tilbage til vores opskrifter

Linguine pasta med tun, spinat og semi-dried tomater

Linguine pasta med tun, spinat og semi-dried tomater
Fisk: Tun
Portioner: 2

Metode

Kog pastaen som anvist på pakken. Hæld vandet fra og stil til side. Varm olivenolie i en stor stegepande, tilsæt spinatblade og steg dem ved høj varme i 1-2 minutter, eller indtil de er faldet sammen. Smag til med salt og friskkværnet sort peber. Rør tomater, kapers og tun i og vend derefter det hele i pastaen med en gaffel. Server straks.

Print
  • Ingredienser
  • 140 g linguine eller tagliatelle pasta
  • 2 spsk ekstra jomfru olivenolie
  • 85 g babyspinatblade
  • 55 g semi-dried tomater, hakkede
  • 1 spsk kapers
  • 1 ds John West “Klar til brug” Saftig Tun

Promotional Content

FIRKANTET PIZZA MARINARA

FIRKANTET PIZZA MARINARA

Prøv

FIRKANTET PIZZA MARINARA

Se opskriften

ÅBEN TUNSANDWICH

ÅBEN TUNSANDWICH

Prøv

ÅBEN TUNSANDWICH

Se opskriften

GRATIN DAUPHINOISE MED TUN, PORE OG BACON

GRATIN DAUPHINOISE MED TUN, PORE OG BACON

Prøv

GRATIN DAUPHINOISE MED TUN, PORE OG BACON

Se opskriften