Header

Om John West
Rejsen fra hav til bord
VORES LØFTE OM BÆREDYGTIGHED
VORES SORTIMENT & OPSKRIFTER
Trawler Fun

Interactive Section

Banner
Thai laksekager
http://johnwest.dk/uploads/recipe/thai-salmon.jpg
Thai laksekager
Fisk: Laks
Tjener:

Metode

Laks, koriander, chili, rasp, æg og fiskesauce hældes i en food processor og hakkes og blandes, indtil konsistensen er rimelig fast. Tilsæt lidt ekstra rasp, hvis påkrævet. Krydres evt. med salt og peber. Form blandingen i kugler på størrelse med en valnød og tryk dem lidt flade. Lad dem køle af i 15 minutter.

Kogning: Drys lidt mel på laksekagerne. Steg dem derefter i lidt solsikkeolie i 1-2 minutter på hver side, eller indtil de er let gyldne og varme. Medmindre du har en meget stor stegepande, kan kun nogle af kagerne koges ad gangen. Hold dem varme, mens du steger resten. Arranger dem på tallerkener pyntet med koriander og chili..

Trykke
  • Ingredienser
  • 2 x 213 g dåse John West laks, afdryppet – fjern evt. skind og ben
  • 1 stort bundt frisk koriander
  • 2 røde chili, udkernet og groft hakket
  • 4-5 spsk rasp
  • 1 spsk fiskesauce
  • 1 æg
  • Mel til at drysse over
  • Solsikkeolie til stegning
  • Ekstra chili og korianderblade til pynt
  • Salt og peber

Promotional Content

TUN- OG MAJSPANINI

TUN- OG MAJSPANINI

Prøv

TUN- OG MAJSPANINI

Se opskriften

TUN & BØNNE TORTILLAS

TUN & BØNNE TORTILLAS

Prøv

TUN & BØNNE TORTILLAS

Se opskriften

TUN TAGLIATELLE M. OVNSTEGTE TOMATER

TUN TAGLIATELLE M. OVNSTEGTE TOMATER

Prøv

TUN TAGLIATELLE M. OVNSTEGTE TOMATER

Se opskriften