Header

Om John West
Rejsen fra hav til bord
VORES LØFTE OM BÆREDYGTIGHED
VORES SORTIMENT & OPSKRIFTER
Trawler Fun

Interactive Section

Banner
Tun og bønnesalat
http://johnwest.dk/uploads/recipe/Tuna__Bean_Salad.jpg
Tilbage til vores opskrifter

Tun og bønnesalat

Tun og bønnesalat
Fisk: Tun
Tjener: 2

Metode

Bland bønner, tun, rødløg, selleri og bredbladet persille sammen i en stor skål. Pisk olivenolie, Dijon sennep og hvidvinseddike sammen og smag til med salt og friskkværnet sort peber. Dryp dressingen ud over bønnerne og vend salatbladene i med en gaffel. Server i en stor skål.

Trykke
  • Ingredienser
  • 1 ds blandede bønner (et mix af kidney bønner, borlotti og cannellini bønner) drænet og renset
  • 1 ds John West “Klar til brug” Saftig Tun
  • ½ stort rødløg, skåret i tynde skiver
  • 2 stængler bladselleri, skåret i tynde skiver
  • 1½ spsk bredbladet persille, grofthakket
  • 2½ spsk ekstra jomfru olivenolie
  • ½ tsk Dijon sennep
  • 1½ spsk hvidvinseddike
  • ½ pose blandet salat

Promotional Content

SARDIN OG CHORIZO PENNE

SARDIN OG CHORIZO PENNE

Prøv

SARDIN OG CHORIZO PENNE

Se opskriften

TUN TAGLIATELLE M. OVNSTEGTE TOMATER

TUN TAGLIATELLE M. OVNSTEGTE TOMATER

Prøv

TUN TAGLIATELLE M. OVNSTEGTE TOMATER

Se opskriften

FIRKANTET PIZZA MARINARA

FIRKANTET PIZZA MARINARA

Prøv

FIRKANTET PIZZA MARINARA

Se opskriften