Klimaforandringerne er en reel trussel både for miljøet og for vores økonomi og samfund.

Flere globale, miljømæssige udfordringer, såsom klimaforandringerne, det øgede ressourceforbrug og det øgede behov for gennemtænkt affaldshåndtering, har alle en stigende, negativ indvirkning på vores have, hvilket truer mange af de havarter, som vi er afhængige af. Vores moderselskab, Thai Union, har lanceret adskillige initiativer, der har til formål at tackle disse udfordringer og reducere vores miljøaftryk.

Hvis du gerne vil vide mere om vores fremskridt, så klik på den nedenstående knap.

Fish pattern graphic
John West Denmark

Drivhusgasser

Vi har både produktionsanlæg og kontorer på tværs af alle vores større markeder, og vi er meget bevidste om det ansvar, vi har for at begrænse vores miljøpåvirkning så meget som muligt. Vores indsatser for at reducere udledningen af drivhusgasser fokuserer på at forbedre vores effektivitet; at investere mere i energieffektivt udstyr; at udvikle og anvende nye, innovative teknologier; samt at fremme vedvarende energikilder.

John West Denmark

Innovationer inden for emballage

Emballage er en vigtig del af alle produkter, bl.a. fordi det har stor betydning for produktets samlede miljøpåvirkning. Thai Union benytter principper fra modellen om cirkulær økonomi til at udvikle og implementere løsninger, der kan reducere vores samlede miljøaftryk, når det kommer til emballage. Hold dig opdateret om vores fremskridt her.

John West Denmark

Vi går ind for øget miljøbevidsthed

Vi vil opfordre og anspore vores interessenter til at implementere og understøtte initiativer, der reducerer drivhusgasser, gennem oplæring og udmærkelser.

John West Denmark

Vi går ind for sikre arbejdsmetoder

Vi har et omfattende program, der fremmer sikre arbejdsmetoder. Vi oplærer vores medarbejdere inden for sikre arbejdsprocedurer, og på denne måder bidrager vi aktivt til forbedringen af vores arbejdsmiljøer. Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan John West og Thai Union fremmer sikre arbejdsmetoder, så klik her.