Det er helt afgørende for vores virksomhed, at det arbejde, der finder sted på vores anlæg og på tværs af vores distributionskæder, er sikkert, lovligt og et frit valg, som vores medarbejdere selv har taget.

John West Denmark

Omfattende programmer er tilgængelige for vores egne medarbejdere, og derudover samarbejder vi med specialorganisationer og nonprofit-organisationer for at sikre, at medarbejdere i hele industrien også er beskyttede.

Thai Union har en stringent Business Ethics and Labor Code of Conduct, der har til formål at fremme større ansvarlighed og gennemsigtighed på tværs af vores distributionskæder, samt at løfte hele gruppens indsats, så denne matcher internationale standarder.

Thai Union ejer ikke selv nogen fartøjer, men vi benytter vores position på markedet til at forbedre arbejdsforholdene på tværs af distributionskæderne for fisk og skaldyr. I 2017 lancerede vi vores Fishing Vessel Improvement Program and Vessel Code of Conduct (VCoC), som afspejler de unikke arbejdsforhold på fiskerfartøjer, der kræver særlige overvejelser. Hvis du gerne vide mere om, hvad Thai Union gør for at opretholde sikkerheden inden for fiskerindustrien, så klik på knappen nedenfor.