Spor dit måltid

Hvis du ligesom os elsker fisk af højeste kvalitet, så ved du også, at kvalitet handler om meget mere end bare god smag; det handler også om, hvor din fisk kommer fra. Det er netop derfor, at du på nogle af vores dåser (og Køleskabsbøtter) finder en kode, som du kan indtaste i vores sporingsværktøj og se, hvor din fisk kommer fra. Detaljer om vores andre produkter kan findes i European Sourcing Transparency-rapporten, som Thai Union (vores moderselskab) står bag. Heri kan du finde oplysninger om alle de fisketyper, der benyttes i John Wests produkter, og hvor disse kommer fra. Du kan læse rapporten her.

Invalid Barcode
?

Det tal, du skal indtaste i sporingsværktøjet, begynder med 5000171 og kan findes under de lodrette stregkoder i sort og hvid på dåsen. Husk at indtaste alle tallene, da dette hjælper os til at identificere produktet og vise dig alle de relevante oplysninger, samt næringsindhold og måske et par lækre og inspirerende opskrifter.

Invalid Can Code
?

Talkoden, du skal indtaste i sporingsværktøjet, er vist på de nedenstående billeder. Denne kode gør det muligt for os at spore din dåse direkte til det hav eller den flod, hvor din fisk blev fanget — du kan endda også se navnet på det fiskerfartøj, som fangede fisken. Er det ikke bare smart?

Læs videre