This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Hjem » Opskrifter »
Små tærter med tun, rød peber og oliven
40 Min Serverer 2
Ingredienser
- 175 g færdiglavet butterdej
- 1 spsk olivenolie
- 1 stort løg skåret i tynde skiver
- ½ spsk balsamico eddike
- 1 good handful of black olives, halved
- ½ håndfuld sorte oliven, halverede
- ½ håndfuld rucola eller brøndkarse
- 1 spsk stegte røde pebre i skiver (færdigkøbt)
- 1 ds John West “Klar til brug” Saftig Tun
Step 1
Forvarm ovnen til 200 grader C. Skær butterdejen i 2 cirkler (ca. 10 cm brede). Opvarm olivenolie i en stor stegepande, tilsæt løg og steg dem ved lav varme i 10-12 minutter, eller indtil de er bløde og gyldne. Tilsæt balsamico eddike og kog i 2 minutter.
Step 2
Stil løgene til afkøling. Læg butterdejscirklerne på en slip-let bageplade og fordel løgene på dem, så 1 cm kant holdes fri. Bag i ovnen i 10-12 minutter, eller indtil de er gyldne.
Bland sorte oliven, rucola, rød peber og tun sammen og smag til. Top tun-blandingen på butterdejscirklerne, så snart de er taget ud af ovnen, og server straks.
Del denne opskrift