Små tærter med tun, rød peber og oliven

Heart outline Heart 0 personer Clock graphic 40 Min Cutlery circle Serverer 2

Ingredienser

  • 175 g færdiglavet butterdej
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 stort løg skåret i tynde skiver
  • ½ spsk balsamico eddike
  • 1 good handful of black olives, halved
  • ½ håndfuld sorte oliven, halverede
  • ½ håndfuld rucola eller brøndkarse
  • 1 spsk stegte røde pebre i skiver (færdigkøbt)
  • 1 ds John West “Klar til brug” Saftig Tun

Step 1

Forvarm ovnen til 200 grader C. Skær butterdejen i 2 cirkler (ca. 10 cm brede). Opvarm olivenolie i en stor stegepande, tilsæt løg og steg dem ved lav varme i 10-12 minutter, eller indtil de er bløde og gyldne. Tilsæt balsamico eddike og kog i 2 minutter.

Step 2

Stil løgene til afkøling. Læg butterdejscirklerne på en slip-let bageplade og fordel løgene på dem, så 1 cm kant holdes fri. Bag i ovnen i 10-12 minutter, eller indtil de er gyldne.

Bland sorte oliven, rucola, rød peber og tun sammen og smag til. Top tun-blandingen på butterdejscirklerne, så snart de er taget ud af ovnen, og server straks.

Relaterede opskrifter