Tun & bønne tortillas

Heart outline Heart 0 personer Clock graphic 22 Min Cutlery circle Serverer 2

Disse smagfulde tortillas med John West tun er en velsmagende variation af den kendte kyllinge fajitas. Her kan du servere en snack eller let frokost i mexikansk stil, som er både anderledes og lækker. John West tun blander sig perfekt med løg, chillis, hvidløg og flødeost og skaber en fyldig ret med masser af smag. De små tortillas “hapser” er simpelthen sprængfyldt med smag.

Ingredienser

  • 1 dåse John West tun (160 eller 145 gram)
  • 2 theskefulde oliven olie
  • 1 bundt forårsløg, skåret tyndt
  • 1 – 2 røde chilli (frø udtaget) og skåret i små stykker
  • 1 fed hvidløg, presset
  • 400g bønner (vandet hældt fra og renset)
  • 4 theskefulde flødeost
  • 2 hvede tortillas

Trin 1

Start med at varme olien i en stor pande og tilsæt forårsløg, chili og hvidløg. Steg over lav til medium varme i 3 til 4 minutter.

Trin 2

Tilsæt bønner og kog over varmen i 2 til 3 minutter eller indtil panden er rygende varm. Rør John West tun og flødeost i og rør forsigtigt, indtil det hele er varmet godt op. Smag til med salt og friskkværnet sort peber.

Trin 3

Varm hvede tortillas på en pande, og fyld dem derefter op med blandingen af tun og bønner og rul dem. Serveres med f.eks. en grøn salat.

Tip: Til en hyggeaften kan du også bruge blandingen at tun og bønner som dip til tortilla chips.

Relaterede opskrifter