Tun tagliatelle m. Ovnstegte tomater

Heart outline Heart 4 personer Clock graphic 20 Min Cutlery circle Serverer 2

Pasta, pesto, saftige tomater og tun bliver her til en fantastisk velsmagende fiskeret. Og du vil sikkert elske den endu mere, når du også finder ud af, at den er hurtig, nem og billig at lave. Og endnu bedre, denne italiensk ret er også en fryd for øjnene med sine røde tomater og lysegrønne pesto. Kom igang og prøv denne tun og tomat pasta ret. Den er “Bellissimo”, som italienerne siger..

Ingredienser

  • 2 dåser John West tun (160 gram eller 145 gram)
  • 400 g Tagliatelle
  • En håndfuld friske basilikum blade
  • 70 g grøn pesto
  • 2 spiseskefulde balsamico eddike
  • 250 g cherry tomater
  • 2 kviste rosmarin
  • 5 spiseskefulde olivenolie
  • Groft havsalt

Trin 1

Start med at forvarme ovnen til 200 C. Vend cherry tomaterne i en blanding af olivenolie, balsamico eddike og rosmarin skåret i små stykker. Placér tomaterne på en bageplade og bag tomaterne 10 minutter i ovnen.

Trin 2

I mellemtiden koges pastaen efter anvisningerne på emballagen, og derefter blandes pestoen i pastaen. Hæld væden fra tunen og tag tunen op i “chunky” stykker og bland med nogle groft hakkede basilikum blade. Tilsæt derefter tun til pasta og pesto og arranger pænt i en flad skål, før du pynter med stegte tomater. Serveres straks med frisk ciabatta brød og et glas eller to afkølet Pinott Grigio. Så bliver det ikke mere autentisk italiensk..

Relaterede opskrifter