This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Hjem » Opskrifter »
Tun tagliatelle m. Ovnstegte tomater
20 Min Serverer 2
Pasta, pesto, saftige tomater og tun bliver her til en fantastisk velsmagende fiskeret. Og du vil sikkert elske den endu mere, når du også finder ud af, at den er hurtig, nem og billig at lave. Og endnu bedre, denne italiensk ret er også en fryd for øjnene med sine røde tomater og lysegrønne pesto. Kom igang og prøv denne tun og tomat pasta ret. Den er “Bellissimo”, som italienerne siger..
Ingredienser
- 2 dåser John West tun (160 gram eller 145 gram)
- 400 g Tagliatelle
- En håndfuld friske basilikum blade
- 70 g grøn pesto
- 2 spiseskefulde balsamico eddike
- 250 g cherry tomater
- 2 kviste rosmarin
- 5 spiseskefulde olivenolie
- Groft havsalt
Trin 1
Start med at forvarme ovnen til 200 C. Vend cherry tomaterne i en blanding af olivenolie, balsamico eddike og rosmarin skåret i små stykker. Placér tomaterne på en bageplade og bag tomaterne 10 minutter i ovnen.
Trin 2
I mellemtiden koges pastaen efter anvisningerne på emballagen, og derefter blandes pestoen i pastaen. Hæld væden fra tunen og tag tunen op i “chunky” stykker og bland med nogle groft hakkede basilikum blade. Tilsæt derefter tun til pasta og pesto og arranger pænt i en flad skål, før du pynter med stegte tomater. Serveres straks med frisk ciabatta brød og et glas eller to afkølet Pinott Grigio. Så bliver det ikke mere autentisk italiensk..
Del denne opskrift