This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Hjem » Opskrifter »
Tun i squash med majs fritter
30 - 35 Minutes Serverer 3
Ingredienser
- 1 ds John West Tun i Solsikkeolie
- 1 squash
- 1 gulerod
- 3 spsk majs
- 2 skrabeæg,
- Lidt sort peber
- Kvist frisk timian
- 3 tsk hvedemel
- 1 tsk olie
Step 1
Riv squash og gulerod og hæld op i en skål, rør majs, æg, peber og timian blade i. Tilføj mel og bland godt rundt. Rør forsigtigt tunen op i og pas på at tunen ikke går fra hinanden. Sæt tilside i ca. 10 minuter.
Step 2
Varm olien I en pande ved medium varme. Tilføj skefulde af blandingen, der lægges forsigtigt på panden og steget nænsomt i 4 minutter indtil de er gyldne og sprøde. Fritterne vendes forsigtigt og steges I yderligere 4 minutter indtil de er gyldne, hvorefter de tages af den varme pande. Gentages med resten af blandingen.
Step 3
Serveres med salsa og blandet salat.
Del denne opskrift