Stegte grønsager og makrel i tomat med pasta penne

Heart outline Heart 18 personer Clock graphic 35 Min Cutlery circle Serverer 2

Ingredienser

  • 150 g græskar, hakket i terninger
  • 1 lille aubergine, hakket
  • 1 rød og 1 orange peber, afskåret og hakket
  • 100 g svampe, halveret
  • 1 stort rødløg, groft hakket
  • 2 tsk olivenolie
  • ½ tsk chilipulver
  • 1 tsk røget paprika
  • Salt og sort peber
  • 2 fed hvidløg, knust
  • 150 g pasta penne
  • 2 x 115 g ds John West Makrelfilet i tomatsauce
  • Rucola

Trin 1

Varm ovn op til 190˚C (alm.)/170˚C (varmluft)

Trin 2

Placer squash, aubergine, peberfrugt, svampe og løg i en stor stegepande. Hæld herefter olie op, som krydres med chili, paprika og lidt salt og peber og tilføj en dressing efter eget valg. Steg i 25 minutter, indtil det er let brunet og herefter blandes. Tilsæt den knuste hvidløg i de sidste 2-3 minutters madlavning.

Trin 3

I mellemtiden koges en stor gryde med saltvand og kog pastaen i et minut, og derfor mindre end hvad pakkevejledningen angiver. Hæld en stor del af vandet fra, og efterlad et par skefulde af kogevandet og vend tilbage til panden.

Trin 4

Tilsæt de ristede grøntsager i gryden med pastaen, og hæld tomatsaucen fra makrellen. Rør det godt sammen, tilsæt en spiseske eller to af pastaens kogevand for at løsne.

Trin 5

Tilsæt forsigtigt makrelstykkerne. Varm igennem i et minut, og del derefter mellem to serveringsskåle. Top hver skål med en lille håndfuld rucula og server.

Relaterede opskrifter