This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Hjem » Opskrifter »
Stegte grønsager og makrel i tomat med pasta penne
35 Min Serverer 2
Ingredienser
- 150 g græskar, hakket i terninger
- 1 lille aubergine, hakket
- 1 rød og 1 orange peber, afskåret og hakket
- 100 g svampe, halveret
- 1 stort rødløg, groft hakket
- 2 tsk olivenolie
- ½ tsk chilipulver
- 1 tsk røget paprika
- Salt og sort peber
- 2 fed hvidløg, knust
- 150 g pasta penne
- 2 x 115 g ds John West Makrelfilet i tomatsauce
- Rucola
Trin 1
Varm ovn op til 190˚C (alm.)/170˚C (varmluft)
Trin 2
Placer squash, aubergine, peberfrugt, svampe og løg i en stor stegepande. Hæld herefter olie op, som krydres med chili, paprika og lidt salt og peber og tilføj en dressing efter eget valg. Steg i 25 minutter, indtil det er let brunet og herefter blandes. Tilsæt den knuste hvidløg i de sidste 2-3 minutters madlavning.
Trin 3
I mellemtiden koges en stor gryde med saltvand og kog pastaen i et minut, og derfor mindre end hvad pakkevejledningen angiver. Hæld en stor del af vandet fra, og efterlad et par skefulde af kogevandet og vend tilbage til panden.
Trin 4
Tilsæt de ristede grøntsager i gryden med pastaen, og hæld tomatsaucen fra makrellen. Rør det godt sammen, tilsæt en spiseske eller to af pastaens kogevand for at løsne.
Trin 5
Tilsæt forsigtigt makrelstykkerne. Varm igennem i et minut, og del derefter mellem to serveringsskåle. Top hver skål med en lille håndfuld rucula og server.
Del denne opskrift