Tun i squash med majs fritter

Heart outline Heart 4 personer Clock graphic 30 - 35 Minutes Cutlery circle Serverer 3

Ingredienser

  • 1 ds John West Tun i Solsikkeolie
  • 1 squash
  • 1 gulerod
  • 3 spsk majs
  • 2 skrabeæg,
  • Lidt sort peber
  • Kvist frisk timian
  • 3 tsk hvedemel
  • 1 tsk olie

Step 1

Riv squash og gulerod og hæld op i en skål, rør majs, æg, peber og timian blade i. Tilføj mel og bland godt rundt. Rør forsigtigt tunen op i og pas på at tunen ikke går fra hinanden. Sæt tilside i ca. 10 minuter.

Step 2

Varm olien I en pande ved medium varme. Tilføj skefulde af blandingen, der lægges forsigtigt på panden og steget nænsomt i 4 minutter indtil de er gyldne og sprøde. Fritterne vendes forsigtigt og steges I yderligere 4 minutter indtil de er gyldne, hvorefter de tages af den varme pande. Gentages med resten af blandingen.

Step 3

Serveres med salsa og blandet salat.