Header

Om John West
Rejsen fra hav til bord
VORES LØFTE OM BÆREDYGTIGHED
VORES SORTIMENT & OPSKRIFTER
Trawler Fun

Interactive Section

Banner
Sardin og chorizo penne
http://johnwest.dk/uploads/recipe/sardine-chorizo.jpg
Tilbage til vores opskrifter

Sardin og chorizo penne

Sardin og chorizo penne
Fisk: Sardiner
Tjener: 2

Metode

Kog pastaen i en stor gryde med saltet vand i henhold til anvisningerne på pakken, eller indtil pastaen er mør. Hæld vandet fra, tilsæt solsikkeolie og krydderi og hold det varmt. Mens pastaen koger, steges chorizoen i en stor stegepande ved lav varme, indtil fedtet begynder at smelte af.

Tilsæt fennikel og rødløg og steg det over middelvarme i 3-4 minutter, eller indtil grønsagerne begynder at blive bløde.
Tilsæt eddike og sardiner. Varm sardinerne, rør dem derefter forsigtigt i pastaen og server.

Trykke
  • Ingredienser
  • 1 x 120 g dåse John West Sardiner i Olie, hvor olien er hældt fra Salt og peber
  • 140 g penne pasta
  • 1 spsk solsikkeolie
  • 85 g chorizo, skåret i tykke skiver
  • 1 lille Firenze-fennikel, skåret i skiver
  • 1 rødløg finthakket
  • 2 spsk rødvinseddike
  • Salt og peber

Promotional Content

TUNFISKEKAGER

TUNFISKEKAGER

Prøv

TUNFISKEKAGER

Se opskriften

KRYDRET TOMAT – OG TUNLINGUINE

KRYDRET TOMAT – OG TUNLINGUINE

Prøv

KRYDRET TOMAT – OG TUNLINGUINE

Se opskriften

TUN- OG MAJSPANINI

TUN- OG MAJSPANINI

Prøv

TUN- OG MAJSPANINI

Se opskriften