This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

Hjem » Opskrifter »
Græsk sardinsalat
20 Min Serverer 2
Ingredienser
- 1 x 120 g dåse John West Sardiner i Olie, hvor olien er hældt fra
- 55 g sorte oliven (helst kalamata)
- 140 g cherry tomater, skåret i halve
- 85 g fetaost, skåret i tern
- 1/2 agurk, udkernet og skåret i tern
- 2-3 spsk olivenolie
- 1 spsk hvidvinseddike
- Salt og peber
Trin 1
Læg sardinerne i en skål og del dem lidt op med en gaffel. Tilsæt oliven, tomater, fetaost og agurk.
Trin 2
Hæld olivenolie og hvidvinseddike over og bland det forsigtigt.
Krydres med salt og peber efter smag.
Del denne opskrift