This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Hjem » Opskrifter »
Sardin og chorizo penne
30 Min Serverer 2
Ingredienser
- 1 ds John West sardiner i solsikkeolie, drænet for olie
- 140 g penne pasta
- 1 tsk solsikkeolie
- 85 g stykke chorizo, tykt skåret
- 1 lille fennikel, skåret
- 1 rødløg, fint skåret
- 2 spsk. rødvinseddike
- Salt og peber
Trin 1
Kog pastaen i en stor gryde, tilsæt salt i vandet og lad dem koge i henhold til pakningsinstruktionerne eller indtil de er tilpas bløde. Dræn dåsen med sardiner for olie, tilsæt kryderier og hold den varm.
Trin 2
Mens pastaen koger, steges chorizoen i en stor stegepande over svag varme indtil fedtet begynder at løbe. Tilsæt fennikel og rødløg, og steg det over medium varme i 3 til 4 minutter eller indtil det begynder at blødgøre. Tilsæt eddiken og John West sardiner. Forsæt på samme varmeniveau indtil sardinerne er pæne og varme, tilsæt derefter forsigtigt pastapennene. Klar til servering
Del denne opskrift