Header

Om John West
Rejsen fra hav til bord
VORES LØFTE OM BÆREDYGTIGHED
VORES SORTIMENT & OPSKRIFTER
Trawler Fun

Interactive Section

Banner
Firkantet pizza marinara
http://johnwest.dk/uploads/recipe/square-pizza-marinara.main.jpg
Tilbage til vores opskrifter

Firkantet pizza marinara

Firkantet pizza marinara
Fisk: Tun
Tjener: 4

Metode

Bland dejen i din brødmaskine i henhold til anvisningerne. Rul eller træk dejen til en firkant eller en rektangel på ca. 25 x 30 cm. Sørg for, at den passer til pladen i din ovn! Løft dejen over på en bageplade penslet med en smule olie, dæk det med et stykke olieret film og lad dejen hæve et varmt sted i ca. 15 minutter.

Imens kan du lave sovsen. Varm olien på en pande og tilsæt hvidløg, steg forsigtigt i 1 minut og tilsæt derefter tomater eller passata. Varm det op i ca. 5 minutter, fjern derefter hvidløgsstykkerne og smid dem væk. Hvis du bruger hakkede tomater, skal de moses. Sluk for varmen og tilsæt basilikumbladene.

Når dejen er klar, spredes sovsen ud over bunden og mozarellaskiverne lægges ovenpå. Tilsæt løg og tun. Bages i ovnen ved 200º C/180º C i en varmeluftovn i ca. 12-15 minutter. Serveres med blandet salat.

Trykke
  • Ingredienser
  • 1 dåse John West tun i vand, hvor vandet er hældt fra
  • Pizzadej (se opskriften) eller en stor færdiglavet pizzabund
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 fed hvidløg, skåret i 4 stykker
  • 1 dåse hakkede tomater eller en halv dåse passata
  • 4 basilikumblade i mindre stykker
  • 1 mellem/stor klump frisk mozzarella, afdryppet og skåret i tynde skiver
  • 1/2 lille rødløg skåret i tynde skiver
  • ½ tsk hurtigtvirkende gær
  • 300 g hvedemel
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk salt
  • 170 ml vand

Promotional Content

GRATIN DAUPHINOISE MED TUN, PORE OG BACON

GRATIN DAUPHINOISE MED TUN, PORE OG BACON

Prøv

GRATIN DAUPHINOISE MED TUN, PORE OG BACON

Se opskriften

KRYDRET TOMAT – OG TUNLINGUINE

KRYDRET TOMAT – OG TUNLINGUINE

Prøv

KRYDRET TOMAT – OG TUNLINGUINE

Se opskriften

TUN & BØNNE TORTILLAS

TUN & BØNNE TORTILLAS

Prøv

TUN & BØNNE TORTILLAS

Se opskriften