This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

Hjem » Opskrifter »
Krydret tomat – og tunlinguine
25 Min Serverer 2
Ingredienser
- 1 dåse John West tun i olie, hvor olien er hældt fra
- 200 g linguine (frisk eller tørret)
- 1 spsk oliven- eller vegetabilsk olie
- 1 fed knust hvidløg
- ½-1 rød chili udkernet og fint hakket (efter smag)
- 3 ansjoser fint hakket
- 1 tsk. kapers, hakket
- En spids tørret oregano
- 1 dåse hakkede tomater eller 450 g passata
- En lille håndfuld hakket, frisk bredbladet persille
- Sort peber
Trin 1
Varm olivenolien og tilsæt hvidløg, chili og ansjoser. Steg det forsigtigt i ca. 2 minutter og brug træskeen til at findele ansjoserne, mens de steger.
Trin 2
Tilsæt kapers og oregano, rør rundt og tilsæt så tomater eller passata, som krydres godt med sort peber (undlad at tilsætte salt, da ansjoser og kapers er salte nok). Lad det simre i 10 minutter.
Trin 3
Kog pastaen i henhold til anvisningerne på pakken og hæld derefter vandet fra. Hæld linguine i gryden med sauce og bland det godt. Tilsæt tun og persille og server.
Del denne opskrift