Tun i squash med citron og timian

Heart outline Heart 5 personer Clock graphic 15 Min Cutlery circle Serverer 2

Ingredienser

  • 200g squash
  • 100g grønne bønner, halve
  • 100g aspargesbroccoli, hakkede
  • 1 tsk oliven oil
  • 1 medium squash, i skiver
  • 2 tsk pinje kerner
  • 1 fed hvidløg, tyndt skåret
  • 100g sukkerærter
  • 1 tsk kapers i vand, renset og drænet
  • 2 spsk crème fraiche 9%
  • Sort peber
  • 2 ds John West Infusions Tun – citron & timian

To Serve:

  • Friske timian blade
  • Citron skiver

Trin 1

En stor gryde vand med salt bringes i kog, heri tilberedes squash, grønne bønner og broccoli I to minutter.

Trin 2

Samtidig varmes olivenoil I en stor pande og svits squash i en 3-4 minutter indtil de bliver gyldne. Tilføj pinjekerne, hvidløg og sukkerærter and tilberedes i yderligere et minut.

Trin 3

Vandet hældes fra de grøntsagerne, og gem lidt af koge vandet. Hæld grøntagerne over I gryden med squashen og rør godt rundt.

Trin 4

Tilsæt kapers, crème fraîche og masser af sort peber og rør godt rundt mens der fortyndes med lidt af det kogende vand. Tunen røres forsigtigt ned i gryden til slut.

Trin 5

Opdel retten i to forvarmede serverings skåle. Pynt med et par ekstra timian blade og server med et par citron skiver der hvor saften kan klemmes ud over retten.

Relaterede opskrifter