Header

Om John West
Rejsen fra hav til bord
VORES LØFTE OM BÆREDYGTIGHED
VORES SORTIMENT & OPSKRIFTER
Trawler Fun

Interactive Section

Banner
Gratin dauphinoise med tun, pore og bacon
http://johnwest.dk/uploads/recipe/tuna-dauphinoise.main.jpg
Tilbage til vores opskrifter

Gratin dauphinoise med tun, pore og bacon

Gratin dauphinoise med tun, pore og bacon
Fisk: Tun
Tjener: 2

Metode

Forvarm ovnen på 160 grader C. Opvarm olien i en stor stegepande, tilsæt bacontern og porre og steg ved middel varme til baconternene er begyndt at brune, og porreskiverne er blevet bløde. Rør tun i og smag til med salt og friskkværnet sort peber. Smør en stor gratinskål, kom et lag kartofler i og krydr med salt og peber. Kom bacon, porre og tunblandingen på og afslut med et lag kartofler. Hæld piskefløden over og drys med parmesan og timian. Bag i ovnen i 1-1½? time eller indtil kartoflerne er bløde og osten gylden. Server med grøn salat.

Trykke
  • Ingredienser
  • ½ spsk olivenolie
  • 2 skiver stribet bacon, skåret i små tern
  • ½ porre skåret i tynde skiver
  • 1 ds John West “Klar til brug” Saftig Tun
  • 250 g melede kartofler, skrællede og skåret i tynde skiver
  • 1½ dl piskefløde
  • ½ spsk friskrevet parmesanost
  • Lidt frisk timian
  • Evt. grøn salat

Promotional Content

SARDINER, KARSE OG HUMMUS I PITABRØD

SARDINER, KARSE OG HUMMUS I PITABRØD

Prøv

SARDINER, KARSE OG HUMMUS I PITABRØD

Se opskriften

FIRKANTET PIZZA MARINARA

FIRKANTET PIZZA MARINARA

Prøv

FIRKANTET PIZZA MARINARA

Se opskriften

ÅBEN TUNSANDWICH

ÅBEN TUNSANDWICH

Prøv

ÅBEN TUNSANDWICH

Se opskriften