Header

Om John West
Rejsen fra hav til bord
VORES LØFTE OM BÆREDYGTIGHED
VORES SORTIMENT & OPSKRIFTER
Trawler Fun

Interactive Section

Banner
Salad nicoise
http://johnwest.dk/uploads/recipe/salad-nicoise_(1).jpg
Salad nicoise
Fisk: Tun
Tjener: 2

Metode

Damp de grønne bønner i ca. 3-4 minutter, indtil de er møre. Lad dem køle af og sæt dem til side. Læg salatblade, æg, grønne bønner, sorte oliven og cherry tomater i en skål og tilsæt derefter tun. I en lille skål blandes hvidvinseddike, salt, peber og sennep, og derefter piskes olivenolien langsomt i. Hæld det over salaten og server retten med frisk brød.

Trykke
  • Ingredienser
  • 1 dåse John West tun i vand, hvor vandet er hældt fra
  • 1 pose blandede salatblade
  • 2 æg kogt og skåret i kvarte
  • 100 g fine grønne bønner
  • 50 g (ca. en spsk.) sorte oliven
  • 12 cherry tomater skåret i halve
  • 3 spsk ekstra jomfru olivenolie
  • 1 spsk. hvidvinseddike
  • En smule salt og peber
  • ¼ tsk grov sennep

Promotional Content

TUN & BØNNE TORTILLAS

TUN & BØNNE TORTILLAS

Prøv

TUN & BØNNE TORTILLAS

Se opskriften

SARDIN OG CHORIZO PENNE

SARDIN OG CHORIZO PENNE

Prøv

SARDIN OG CHORIZO PENNE

Se opskriften

FIRKANTET PIZZA MARINARA

FIRKANTET PIZZA MARINARA

Prøv

FIRKANTET PIZZA MARINARA

Se opskriften