Header

Om John West
Rejsen fra hav til bord
VORES LØFTE OM BÆREDYGTIGHED
VORES SORTIMENT & OPSKRIFTER
Trawler Fun

Interactive Section

Banner
Små tærter med tun, rød peber og oliven
http://johnwest.dk/uploads/recipe/Tuna,_Red_Pepper__Olive_Tart.jpg
Tilbage til vores opskrifter

Små tærter med tun, rød peber og oliven

Små tærter med tun, rød peber og oliven
Fisk: Tun
Tjener: 2

Metode

Forvarm ovnen til 200 grader C. Skær butterdejen i 2 cirkler (ca. 10 cm brede). Opvarm olivenolie i en stor stegepande, tilsæt løg og steg dem ved lav varme i 10-12 minutter, eller indtil de er bløde og gyldne. Tilsæt balsamico eddike og kog i 2 minutter. Stil løgene til afkøling. Læg butterdejscirklerne på en slip-let bageplade og fordel løgene på dem, så 1 cm kant holdes fri. Bag i ovnen i 10-12 minutter, eller indtil de er gyldne. Bland sorte oliven, rucola, rød peber og tun sammen og smag til. Top tun-blandingen på butterdejscirklerne, så snart de er taget ud af ovnen, og server straks.

Trykke
  • Ingredienser
  • 175 g færdiglavet butterdej
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 stort løg skåret i tynde skiver
  • ½ spsk balsamico eddike
  • 1 good handful of black olives, halved
  • ½ håndfuld sorte oliven, halverede
  • ½ håndfuld rucola eller brøndkarse
  • 1 spsk stegte røde pebre i skiver (færdigkøbt)
  • 1 ds John West “Klar til brug” Saftig Tun

Promotional Content

TUNFISKEKAGER

TUNFISKEKAGER

Prøv

TUNFISKEKAGER

Se opskriften

ÅBEN TUNSANDWICH

ÅBEN TUNSANDWICH

Prøv

ÅBEN TUNSANDWICH

Se opskriften

KRYDRET TOMAT – OG TUNLINGUINE

KRYDRET TOMAT – OG TUNLINGUINE

Prøv

KRYDRET TOMAT – OG TUNLINGUINE

Se opskriften