


Metode
Forvarm ovnen til 200 grader C. Skær butterdejen i 2 cirkler (ca. 10 cm brede). Opvarm olivenolie i en stor stegepande, tilsæt løg og steg dem ved lav varme i 10-12 minutter, eller indtil de er bløde og gyldne. Tilsæt balsamico eddike og kog i 2 minutter. Stil løgene til afkøling. Læg butterdejscirklerne på en slip-let bageplade og fordel løgene på dem, så 1 cm kant holdes fri. Bag i ovnen i 10-12 minutter, eller indtil de er gyldne. Bland sorte oliven, rucola, rød peber og tun sammen og smag til. Top tun-blandingen på butterdejscirklerne, så snart de er taget ud af ovnen, og server straks.
- Ingredienser
- 175 g færdiglavet butterdej
- 1 spsk olivenolie
- 1 stort løg skåret i tynde skiver
- ½ spsk balsamico eddike
- 1 good handful of black olives, halved
- ½ håndfuld sorte oliven, halverede
- ½ håndfuld rucola eller brøndkarse
- 1 spsk stegte røde pebre i skiver (færdigkøbt)
- 1 ds John West “Klar til brug” Saftig Tun