Header

Om John West
Rejsen fra hav til bord
VORES LØFTE OM BÆREDYGTIGHED
VORES SORTIMENT & OPSKRIFTER
Trawler Fun

Interactive Section

Banner
Små tuntarteletter
http://johnwest.dk/uploads/recipe/mini-tuna-tartlets.main.jpg
Tilbage til vores opskrifter

Små tuntarteletter

Små tuntarteletter
Fisk: Tun
Portioner: 10

Metode

For at lave tarteletterne rulles butterdejen ud ret tyndt (ca. 2 mm) og skæres derefter i 10 firkanter på ca. 7 x 7 cm. Placer dem med god afstand på 2 bageplader med bagepapir (eller smør olie på pladerne). Pensl hjørnerne af hver firkant med lidt mælk. Skær striber af dej for at lave en kant rundt om hver firkant og sæt dem ovenpå. Prik forsigtigt huller i bunden af hver firkant med en gaffel. Bag dem i en varm ovn ved 220° C i 6-7 minutter, indtil de er gyldne og sprøde, og sæt dem derefter til side.

I mellemtiden blandes ingredienserne til tomatfyldet i en skål. Rør rundt og sæt det til side. I en anden skål blandes champignon med creme fraiche og purløg.

Når tarteletterne er afkølet, fyldes tomatblandingen i halvdelen af dejskålene og champignonblandingen i resten. Tun tilsættes det valgte fyld. Skal serveres med det samme.

Print
  • Ingredienser
  • 1 x 375 g afkølet, færdigrullet butterdej
  • 1 spsk mælk til pensling
  • 1 dåse John West tun i vand, afdryppet
  • 2 store tomater, udkernet og skåret i små tern
  • ½ fed hvidløg, knust eller finthakket
  • ¼ rødløg finthakket
  • 4 basilikumblade i mindre stykker
  • 1 tsk ekstra jomfru olivenolie
  • Sort peber
  • ½ glas blandet svampeantipasti, hvor olien er hældt fra
  • 1 sps creme fraiche
  • 1 tsk frisk purløg, hakket

Promotional Content

SARDIN OG CHORIZO PENNE

SARDIN OG CHORIZO PENNE

Prøv

SARDIN OG CHORIZO PENNE

Se opskriften

KRYDRET TOMAT – OG TUNLINGUINE

KRYDRET TOMAT – OG TUNLINGUINE

Prøv

KRYDRET TOMAT – OG TUNLINGUINE

Se opskriften

TUNFISKEKAGER

TUNFISKEKAGER

Prøv

TUNFISKEKAGER

Se opskriften