Den perfekte bagte kartoffel med tun & mayonnaise

Heart outline Heart 22 personer Clock graphic 1hr 35 Min Cutlery circle Serverer 2

Ingredienser

  • 1 dsJohn West tun i solsikkeolie
  • 2 store kartofler egnet til bagning
  • 2 spsk mayonnaise
  • Salt og peber til krydderi
  • 1 spsk saltet smør
  • Lidt olivenolie
  • 2 spsk revet cheddar

Trin 1

For at forberede den perfekte bagte kartoffel med tun skal du starte med at forvarme din ovn til 200C . Vi ved, at mange mennesker tilbereder deres kartoffel i mikrobølgeovnen på meget kortere tid, men ovnmetoden giver dig en bedre kogt, bedre smag af kartoffel.

Trin 2

Gnid de to kartofler med lidt olivenolie, stik dem med en gaffel to eller tre gange, og læg dem derefter direkte på den øverste bageplade i din forvarmede ovn. Bages i 1 time og 15 minutter. Bland i mellemtiden tunen i en stor skål. Tilsæt mayonnaise og rør godt. Smag efter og læg den til den ene side.

Trin 3

Når kartoflerne er færdige i ovnen og ser sprøde udefra, men alligevel bløde indvendigt, skal du tage dem ud fra ovnen. Skær i halve og udhul den varme kartoffel og tilsæt det til tun mayonnaise blandingen. Tilsæt også smør, rør derefter godt og tilsæt krydderi igen

Trin 4

Fyld nu kartoffelskindene med blandingen, drys de fire halvdele med lidt revet ost og sæt dem tilbage i ovnen – denne gang på en bageplade – i yderligere 10 til 15 minutter. Server straks med en simpel grøn salat.

Relaterede opskrifter