This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Hjem » Opskrifter »
Den perfekte bagte kartoffel med tun & mayonnaise
1hr 35 Min Serverer 2
Ingredienser
- 1 dsJohn West tun i solsikkeolie
- 2 store kartofler egnet til bagning
- 2 spsk mayonnaise
- Salt og peber til krydderi
- 1 spsk saltet smør
- Lidt olivenolie
- 2 spsk revet cheddar
Trin 1
For at forberede den perfekte bagte kartoffel med tun skal du starte med at forvarme din ovn til 200C . Vi ved, at mange mennesker tilbereder deres kartoffel i mikrobølgeovnen på meget kortere tid, men ovnmetoden giver dig en bedre kogt, bedre smag af kartoffel.
Trin 2
Gnid de to kartofler med lidt olivenolie, stik dem med en gaffel to eller tre gange, og læg dem derefter direkte på den øverste bageplade i din forvarmede ovn. Bages i 1 time og 15 minutter. Bland i mellemtiden tunen i en stor skål. Tilsæt mayonnaise og rør godt. Smag efter og læg den til den ene side.
Trin 3
Når kartoflerne er færdige i ovnen og ser sprøde udefra, men alligevel bløde indvendigt, skal du tage dem ud fra ovnen. Skær i halve og udhul den varme kartoffel og tilsæt det til tun mayonnaise blandingen. Tilsæt også smør, rør derefter godt og tilsæt krydderi igen
Trin 4
Fyld nu kartoffelskindene med blandingen, drys de fire halvdele med lidt revet ost og sæt dem tilbage i ovnen – denne gang på en bageplade – i yderligere 10 til 15 minutter. Server straks med en simpel grøn salat.
Del denne opskrift