This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Hjem » Opskrifter »
Fyldte peberfrugter med tun, brune ris og quinoa
30 minutes Serverer 2
Ingredienser
- 1 ds John West Tun i vand
- 2 små røde eller gule peberfrugter
- 1 lille rødløg, fint skårtet
- 1 tsk olivenolie
- 1 fed hvidløg, fint snittet
- 1/4 tsk paprika
- 1/2 tsk tørret oregano
- 1/2 pose brun ris med quinoa
- 2 små håndfulde spinat, skyllede og snittet
- tsk sort peber
- 1 spsk fint revet parmesanost
TRin 1
Opvarm grillen til medium-høj temperatur og ovnen til 170ºC
Trin 2
Skær peberfrugterne i halve og fjern kernerne, lægges i en staniolbakke og grillles på begge sider 4-5 minuter.
Trin 3
Samtidig svitses løget i olie i nogle få minutter, hvorefter hvidløg, paprika, oregano tilsættes og tilberedes i yderligere et par minutter.
Trin 4
Tilføj ris og spinat sammen med 2 -3 spsk vand og koges I yderligere 2 minutter eller indtil spinaten visner. Sluk for varmen, retten krydres med peber og rør parmesan og tun I retten.
Trin 5
Med en ske kommes fyldet ind i peberfrugterne, som dækkes over med sølvpapir. Bages i ovnen i ca. 10-12 minutter.
Del denne opskrift