Fyldte peberfrugter med tun, brune ris og quinoa

Heart outline Heart 0 personer Clock graphic 30 minutes Cutlery circle Serverer 2

Ingredienser

  • 1 ds John West Tun i vand
  • 2 små røde eller gule peberfrugter
  • 1 lille rødløg, fint skårtet
  • 1 tsk olivenolie
  • 1 fed hvidløg, fint snittet
  • 1/4 tsk paprika
  • 1/2 tsk tørret oregano
  • 1/2 pose brun ris med quinoa
  • 2 små håndfulde spinat, skyllede og snittet
  • tsk sort peber
  • 1 spsk fint revet parmesanost

TRin 1

Opvarm grillen til medium-høj temperatur og ovnen til 170ºC

Trin 2

Skær peberfrugterne i halve og fjern kernerne, lægges i en staniolbakke og grillles på begge sider 4-5 minuter.

Trin 3

Samtidig svitses løget i olie i nogle få minutter, hvorefter hvidløg, paprika, oregano tilsættes og tilberedes i yderligere et par minutter.

Trin 4

Tilføj ris og spinat sammen med 2 -3 spsk vand og koges I yderligere 2 minutter eller indtil spinaten visner. Sluk for varmen, retten krydres med peber og rør parmesan og tun I retten.

Trin 5

Med en ske kommes fyldet ind i peberfrugterne, som dækkes over med sølvpapir. Bages i ovnen i ca. 10-12 minutter.

Relaterede opskrifter