This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Hjem » Opskrifter »
Kilner Jar Orzo Salad with Tuna, Tomatoes and Feta
Serverer 2
Ingredienser
- 1 tsk olivenolie
- 1/2 spsk æblecider eddike
- 1/2 tsk dijonsennep
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk citronsaft
- lidt sort peber
- 10 cherry tomater, halve
- 2 spsk frisk basilikum, hakkede
- 20 feta, stykker
- 160g kogte pasta penne
- 1 ds John West Infusions Tun Citron & Timian
- Blandet salat
Trin 1
I et patent sylteglas, blandes olivenolie, eddike, sennep, hvidløg, citronsaft og lidt sort peber. Luk låget tæt og ryst glasset godt for at blande.
Trin 2
Åben glasset og fordel salat ingredienserne i denne rækkefølge: cherry tomater, basilikum, feta, pasta pata og John West Infusions Tun Citron & Timian .
Trin 3
Fyld den resterende plads i glassed med blandet salat blade, og luk så glasset tæt.
Step 4
Når det er spisetid, ryst glasset så dressingen fordeles godt over indholdet, og hæld indholdet op i en skål til servering. Velbekomme.
Del denne opskrift