Lette tun fiskefrikadeller

Heart outline Heart 0 personer Clock graphic 20 Min Cutlery circle Serverer 4

Ingredienser

  • 2 ds John West Tun i solsikkeolie
  • 1 håndfuld pinjekerner
  • 1 citron – frisk revet citronskal
  • 1 håndfuld frisk persille – snittede
  • 50g rasp
  • 1 æg
  • 400g spaghetti
  • 1 500g glas tomat pastasauce

Trin 1

Hæld tunen i en skål og tilføj pinjekerner, citronskal, persille, rasp og æg. Tilsæt krydderier og ælt godt sammen med hænderne. Farsen formes til ca. 12 fiskefrikadeller på størrelse med valdnødder.

Trin 2

En stor gryde med vand tilføjes salt og bringes i kog, spaghettien tilberedes. Hæld derefter vandet fra og stil spaghettien til side med låg på.

Trin 3

Opvarm lidt olivenolie i en stor stegepande og steg tun frikadellerne i ca. 5 minutter. Vend frikadellerne så de steges jævnt igennem. Når frikadellerne er gyldent brune tages de af panden og drænes på et stykke køkkenrulle.

Trin 4

Opvarm tomatsaucen i en gryde, og hæld forsigtigt den kogte pasta og de stegte fiskefrikadeller ned i gryden og rør rundt. Serveres med lidt parmesanost og lidt frisk basilikum. Velbekomme!

Relaterede opskrifter