This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Hjem » Opskrifter »
Lette tun fiskefrikadeller
20 Min Serverer 4
Ingredienser
- 2 ds John West Tun i solsikkeolie
- 1 håndfuld pinjekerner
- 1 citron – frisk revet citronskal
- 1 håndfuld frisk persille – snittede
- 50g rasp
- 1 æg
- 400g spaghetti
- 1 500g glas tomat pastasauce
Trin 1
Hæld tunen i en skål og tilføj pinjekerner, citronskal, persille, rasp og æg. Tilsæt krydderier og ælt godt sammen med hænderne. Farsen formes til ca. 12 fiskefrikadeller på størrelse med valdnødder.
Trin 2
En stor gryde med vand tilføjes salt og bringes i kog, spaghettien tilberedes. Hæld derefter vandet fra og stil spaghettien til side med låg på.
Trin 3
Opvarm lidt olivenolie i en stor stegepande og steg tun frikadellerne i ca. 5 minutter. Vend frikadellerne så de steges jævnt igennem. Når frikadellerne er gyldent brune tages de af panden og drænes på et stykke køkkenrulle.
Trin 4
Opvarm tomatsaucen i en gryde, og hæld forsigtigt den kogte pasta og de stegte fiskefrikadeller ned i gryden og rør rundt. Serveres med lidt parmesanost og lidt frisk basilikum. Velbekomme!
Del denne opskrift