This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

Hjem » Opskrifter »
Pizza Marinara
20 Min Serverer 4
Ingredienser
- 1 dåse John West tun i vand, hvor vandet er hældt fra
- Pizzadej (se opskriften) eller en stor færdiglavet pizzabund
- 1 spsk olivenolie
- 1 fed hvidløg, skåret i 4 stykker
- 1 dåse hakkede tomater eller en halv dåse passata
- 4 basilikumblade i mindre stykker
- 1 mellem/stor klump frisk mozzarella, afdryppet og skåret i tynde skiver
- 1/2 lille rødløg skåret i tynde skiver
- ½ tsk hurtigtvirkende gær
- 300 g hvedemel
- 1 spsk olivenolie
- 1 tsk salt
- 170 ml vand
Trin 1
Bland dejen i din brødmaskine i henhold til anvisningerne. Rul eller træk dejen til en firkant eller en rektangel på ca. 25 x 30 cm. Sørg for, at den passer til pladen i din ovn! Løft dejen over på en bageplade penslet med en smule olie, dæk det med et stykke olieret film og lad dejen hæve et varmt sted i ca. 15 minutter.
Trin 2
Imens kan du lave sovsen. Varm olien på en pande og tilsæt hvidløg, steg forsigtigt i 1 minut og tilsæt derefter tomater eller passata. Varm det op i ca. 5 minutter, fjern derefter hvidløgsstykkerne og smid dem væk. Hvis du bruger hakkede tomater, skal de moses. Sluk for varmen og tilsæt basilikumbladene.
Når dejen er klar, spredes sovsen ud over bunden og mozarellaskiverne lægges ovenpå. Tilsæt løg og tun. Bages i ovnen ved 200º C/180º C i en varmeluftovn i ca. 12-15 minutter. Serveres med blandet salat.
Del denne opskrift