This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Hjem » Opskrifter »
Salad nicoise
10 Min Serverer 2
Ingredienser
- 1 dåse John West tun i vand, hvor vandet er hældt fra
- 1 pose blandede salatblade
- 2 æg kogt og skåret i kvarte
- 100 g fine grønne bønner
- 50 g (ca. en spsk.) sorte oliven
- 12 cherry tomater skåret i halve
- 3 spsk ekstra jomfru olivenolie
- 1 spsk. hvidvinseddike
- En smule salt og peber
- ¼ tsk grov sennep
Trin 1
Damp de grønne bønner i ca. 3-4 minutter, indtil de er møre. Lad dem køle af og sæt dem til side.
Trin 2
Læg salatblade, æg, grønne bønner, sorte oliven og cherry tomater i en skål og tilsæt derefter tun.
Trin 3
I en lille skål blandes hvidvinseddike, salt, peber og sennep, og derefter piskes olivenolien langsomt i. Hæld det over salaten og server retten med frisk brød.
Del denne opskrift