This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Hjem » Opskrifter »
Små tuntarteletter
40 Min Serverer 10
Ingredienser
- 1 x 375 g afkølet, færdigrullet butterdej
- 1 spsk mælk til pensling
- 1 dåse John West tun i vand, afdryppet
- 2 store tomater, udkernet og skåret i små tern
- ½ fed hvidløg, knust eller finthakket
- ¼ rødløg finthakket
- 4 basilikumblade i mindre stykker
- 1 tsk ekstra jomfru olivenolie
- Sort peber
- ½ glas blandet svampeantipasti, hvor olien er hældt fra
- 1 sps creme fraiche
- 1 tsk frisk purløg, hakket
Trin 1
For at lave tarteletterne rulles butterdejen ud ret tyndt (ca. 2 mm) og skæres derefter i 10 firkanter på ca. 7 x 7 cm.
Trin 2
Placer dem med god afstand på 2 bageplader med bagepapir (eller smør olie på pladerne). Pensl hjørnerne af hver firkant med lidt mælk.
Trin 3
Skær striber af dej for at lave en kant rundt om hver firkant og sæt dem ovenpå. Prik forsigtigt huller i bunden af hver firkant med en gaffel. Bag dem i en varm ovn ved 220° C i 6-7 minutter, indtil de er gyldne og sprøde, og sæt dem derefter til side.
Trin 4
I mellemtiden blandes ingredienserne til tomatfyldet i en skål. Rør rundt og sæt det til side. I en anden skål blandes champignon med creme fraiche og purløg.
Trin 5
Når tarteletterne er afkølet, fyldes tomatblandingen i halvdelen af dejskålene og champignonblandingen i resten. Tun tilsættes det valgte fyld. Skal serveres med det samme.
Del denne opskrift