This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

Hjem » Opskrifter »
Tun i squash med citron og timian
15 Min Serverer 2
Ingredienser
- 200g squash
- 100g grønne bønner, halve
- 100g aspargesbroccoli, hakkede
- 1 tsk oliven oil
- 1 medium squash, i skiver
- 2 tsk pinje kerner
- 1 fed hvidløg, tyndt skåret
- 100g sukkerærter
- 1 tsk kapers i vand, renset og drænet
- 2 spsk crème fraiche 9%
- Sort peber
- 2 ds John West Infusions Tun – citron & timian
To Serve:
- Friske timian blade
- Citron skiver
Trin 1
En stor gryde vand med salt bringes i kog, heri tilberedes squash, grønne bønner og broccoli I to minutter.
Trin 2
Samtidig varmes olivenoil I en stor pande og svits squash i en 3-4 minutter indtil de bliver gyldne. Tilføj pinjekerne, hvidløg og sukkerærter and tilberedes i yderligere et minut.
Trin 3
Vandet hældes fra de grøntsagerne, og gem lidt af koge vandet. Hæld grøntagerne over I gryden med squashen og rør godt rundt.
Trin 4
Tilsæt kapers, crème fraîche og masser af sort peber og rør godt rundt mens der fortyndes med lidt af det kogende vand. Tunen røres forsigtigt ned i gryden til slut.
Trin 5
Opdel retten i to forvarmede serverings skåle. Pynt med et par ekstra timian blade og server med et par citron skiver der hvor saften kan klemmes ud over retten.
Del denne opskrift