Tuna and orzo pasta salad

Heart outline Heart 0 personer Clock graphic 15 Min Cutlery circle Serverer 4

Ingredienser

Til dressingen:

  • Saft fra ½ citron
  • 1 tsk Dijon sennep
  • 1 tsk tørret oregano
  • 1 fed hvidløg,
  • Salt og sort peber
  • 3 spsk olivenolie

Til salaten :

  • 200g pasta penne
  • 2 x ds John West Infusions Basilikum
  • Stor håndfuld frisk persille, hakket
  • ½ en rødløg, hakket
  • 1 stor agurk, hakket
  • 200 g flerfarvede cherrytomater, halveret
  • 200 g ruccola
  • 40g pinjekerner

Trin 1

I en stor skål piskes citronsaft, sennep, oregano, hvidløg og noget salt og peber sammen. Hæld langsomt olivenolie i under piskning.

Trin 2

Kog en stor gryde med saltvand og kog pastaen i henhold til pakkens anvisninger. Tøm og skyl i koldt vand og hæld i skålen med dressingen

Trin 3

Tilsæt tun, pasta penne, persille, rødløg, cherrytomater og agurk. Rør for at kombinere godt. Tilføj dressing.

Trin 4

Del ruccolasalaten mellem fire serveringsskåle og top med tunfiskesalaten. Pynt med pinjekerner før servering.

Relaterede opskrifter