Varm tunsalat med kæmpe couscous og kikærter

Heart outline Heart 0 personer Clock graphic 30 Min Cutlery circle Serverer 4-6

Ingredienser

  • 4 spsk ekstra jomfru olivenolie
  • 1 lille skalotteløg, finhakket
  • 2 spsk rødvineddike
  • Salt og sort peber
  • 150 g kæmpe couscous
  • 480 g vegetabilsk lager
  • 1 x 400 g kikærter, skyllet og drænet
  • 2 ds John West Infusions Chili & Hvidløg
  • 200 g cherrytomater, halveret
  • 100 g feta, smuldret

Trin 1

I en skål piskes tre spiseskefulde af olivenolie sammen med skalotteløg, eddike og en knivspids salt og peber, indtil de er rørt godt sammen. Sæt til side.

Trin 2

Varm den resterende olie op i en stor gryde på medium varme. Tilsæt couscous og skål i tre minutter og rør lejlighedsvis. Tilsæt fond og kog derefter retten op. Reducer varmen til medium lav og lad det simre udækket i 10 minutter, indtil couscoussen er mør.

Trin 3

Tøm couscousen og tilsæt den i skålen med dressingen. Tilsæt kikærterne og John West Infusions Chili & Hvidløg og rør for at blande retten.

Trin 4

Sæt til side i 10 minutter, så smagene kombineres, omrør lejlighedsvis. Tilsæt tomaterne og fetaen i, serveres derefter varm.

Relaterede opskrifter