This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Hjem » Opskrifter »
Varm tunsalat med kæmpe couscous og kikærter
30 Min Serverer 4-6
Ingredienser
- 4 spsk ekstra jomfru olivenolie
- 1 lille skalotteløg, finhakket
- 2 spsk rødvineddike
- Salt og sort peber
- 150 g kæmpe couscous
- 480 g vegetabilsk lager
- 1 x 400 g kikærter, skyllet og drænet
- 2 ds John West Infusions Chili & Hvidløg
- 200 g cherrytomater, halveret
- 100 g feta, smuldret
Trin 1
I en skål piskes tre spiseskefulde af olivenolie sammen med skalotteløg, eddike og en knivspids salt og peber, indtil de er rørt godt sammen. Sæt til side.
Trin 2
Varm den resterende olie op i en stor gryde på medium varme. Tilsæt couscous og skål i tre minutter og rør lejlighedsvis. Tilsæt fond og kog derefter retten op. Reducer varmen til medium lav og lad det simre udækket i 10 minutter, indtil couscoussen er mør.
Trin 3
Tøm couscousen og tilsæt den i skålen med dressingen. Tilsæt kikærterne og John West Infusions Chili & Hvidløg og rør for at blande retten.
Trin 4
Sæt til side i 10 minutter, så smagene kombineres, omrør lejlighedsvis. Tilsæt tomaterne og fetaen i, serveres derefter varm.
Del denne opskrift